Treningssamling

TRENINGSSAMLING 24.-26.09

24. 1700-1830 SIRKEL/INTERVALL (Alle)

25. 1000-1200 KATA (Viderekomne alle aldre)

25. 1330-1530 FIGHT (Viderekomne alle aldre)

26. 1000-1300 KONKURRANSETRENING (Viderekomne alle aldre)

Fredag kjører vi en fellestrening hvor alle medlemmer kan være med. Det blir gøy!På Lørdag blir det to økter med kort pause imellom. Det er lagt opp til at de som skal være med å trene må ha litt grunnferdigheter. Derfor er ikke dette for nybegynnerne, men kom gjerne å se på. Alle må ha med seg nok mat og drikke for å være i Dojoen hele dagen.

Lørdag er lagt opp slik at det skal være mulig å komme til oss fra Harstad og Tromsø med morgenbåten og returnere med ettermiddagsbåten.

Søndag er det meningen at vi lager til en «konkurranseramme» hvor deltakerne får prøve seg på kata alene på matta og fight mot motstander, alene på matta. Så vil det være dommer som gir kommandoer og ellers gjør det som skal gjøres i en konkurransesituasjon. Vi tar også regelgjennomganger underveis. Tanken er at alle skal få muligheten til å lære seg hva som skjer i en konkurranse og få kjenne litt på det å plutselig stå alene på matta og prestere. Det er også her lagt opp til at de som skal være med må ha litt grunnferdigheter. Derfor er ikke dette for nybegynnerne, men kom gjerne å se på.

Håper vi blir en hel haug med folk i dojoen denne helgen! Trenger ingen påmelding. Vel møtt!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Stamina HOT Finnsnes 
Strandveien 68 
9300 Finnsnes

Nulla consequat malesuada turpis, fringilla varius ipsum varius vel. Sed tortor arcu, finibus non lacinia et, dignissim nec sapien.