TRENINGSOPPSTART MANDAG 07.09.2020

Nå forsøker vi endelig å starte opp treningene igjen.
Vi trener mandager og onsdager og har to økter pr dag.
Første økt er kl 1730-1830 og er ment for barn og yngre ungdom (3.-ca 6./7. klasse)
Andre økta er fra kl 1845-2000 og er ment for eldre ungdom (ca 7./8.klasse) og voksne.

Vi vil føre oppmøtelister så vi har kontroll på hvem som har vært på trening. Foreldre eller venner har ikke lov å være med inn og oppholde seg der under trening. Vi skal sprite oss inn og ut. Alle må komme ferdig skiftet og reiser hjem uten å skifte. Vi vil holde sentrale overflater og berøringspunkter rene og har derfor lagt inn 15 min slakk mellom øktene. Denne slakken skal også benyttes for at førstegruppa skal få kommet seg ut før andregruppa kan komme inn. Ift drikke så må alle ha med seg egne flasker. Vi har ett toalett åpent, så det skal være mulig å gå dit om en må.
Sist men ikke minst – er du bare bittelitt snufsete, tett i nesen, tett eller sår i halsen, hoster eller ikke føler deg helt i slag – hold deg hjemme til du er frisk. Vi ønsker ikke smittespredning i dojoen, enten det er korona eller andre ting. Dette fordi det vil få konsekvenser for alle på en eller annen måte utenfor dojoen.
Vi tar foreløpig ikke inn nybegynnere på barn og yngre ungdom pga at for mange samlet vil gi oss ekstra utfordringer.
Dersom det er voksne eller eldre ungdommer som ønsker å prøve, så åpner vi for dette så lenge vi ikke får for store utfordringer med antall. Vi er nødt til å overholde avstandsregler  mv. Møt opp til siste økt mandag og/eller onsdag og snakk med instruktør.
Da håper vi på godt oppmøte. Osu!
Kontakt oss

Legg igjen en melding til oss, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search