Medlemskontigent:

400 kroner per år (vurderes årlig av årsmøte). Vi vil også oppfordre alle som ønsker å bare støtte klubben, eller kanskje gjøre en innsats i FKKs styre, om å melde seg inn som medlem/støttemedlem! Bruk registreringsfunksjonen på forsiden.

Treningsavgift:

Barn (til og med 13 år) : 600 kroner per år
Voksne (fra og med 14 år) : 1200 kroner per år

Aktive medlemmer betaler BÅDE medlemskontigent og treningsavgift!

FKK har innført Norges Kampsportforbunds medlemssystem som er et fullautomatisk databasert medlems- og betalingssystem som krever bruk av avtalegiro og derav månedlige avtalegirotrekk fra betalers konto. Dette er enkelt og sikkert både for bruker og klubb. Systemet baserer seg videre på medlemskontakt via e-post (evt. e-postfaktura) og SMS.

Ved oppmøte på nybegynneropptak skal registreringsskjema og avtalegirokontrakt fylles ut og leveres på stedet. Opplysningene blir uansett ikke registrert hos oss før prøveperioden på 2 – 3 uker er gått. Finner noen plutserlig ut å ikke lenger ville bli medlem, så gir de bare beskjed og alle papirer makuleres. Ønskes fremdeles opptak, så forholder man seg i ro og opplysningene blir registrert i medlemssystemet. Brukernavn og passord til medlemssystemet blir ved registrering tilsendt på e-post.

Ved registrering via vår nettside genereres også brukernavn og passord som sendes medlemmet på e-post. Dette gir adgang til medlemmets egen profil i medlemssystemet. Valgene som fremkommer ved innlogging utvikles stadig og det vil etterhvert komme flere medlemsfunksjoner, følg med og hold egen profil oppdatert. Kort tid etter registrering på nett sendes det også på e-post ut en autogirokontrakt, ofte sammen med en månedsfaktura. Autogirokontrakten fungerer også som en treningskontrakt og SKAL fylles ut og leveres inn til klubben. Lever denne snarest til kasserer eller instruktør på trening.

Medlemskontigent betales i ett beløp årlig, mens treningsavgiften fordeles på 12 måneder avtalegirotrekk. Ved avtalegiro fremkommer kontigenten som ett beløp oftest ved første faktura, ellers så tillegges den på april-trekket.

Månedlig forfaller 1/12-del av treningsavgiften, pluss gebyret på kr 5,- pr. trekk (kr 60,- pr år ved bruk av autogiro). Fram til autogirokontrakten er levert til klubben, eller annen avtale inngått, vil månedlig faktura bli sendt til oppgitt e-postadresse, og denne må da gjøres opp manuelt hver gang innen forfall.

Oppgjør av kontigent og treningsavgift på annen måte enn ved avtalegiro medfører i utgangspunktet et gebyr på kr 100,- (manuell faktura).

Det er søskenmoderasjon på treningsavgiften, med 50% reduksjon for neste søsken. Rabatten regnes for den som har den rimeligste treningsavgiften.

Ta kontakt med kasserer ved spørsmål om medlemssystem, betalingssystem og/eller nettside.

Legg igjen en melding til oss, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.